Това  посещение на Зеленски не е държавническо. Посрещна го една

...
Това  посещение на Зеленски не е държавническо. Посрещна го една
Коментари Харесай

Ерменков: С членството на Украйна в НАТО е застрашена сигурността на Русия, не трябва да го допускаме

Това  посещаване на Зеленски не е държавническо. Посрещна го една мажоретка на трапа. Това е. Това е отношението ми по формата.

Това разяснява пред бТВ Таско Ерменков от Българска социалистическа партия.

Ако става въпрос за наличието на тази среща, би трябвало да се запитаме кое беше първичното и кое вторичното - Зеленски или трите решения през днешния ден. Националното изменничество е налице. Ние предадохме енермгийната сигурност на България посредством продажбата на оборудването за Белене. Предадохме нуклеарната енергетика. също така ще останем без муниции. Като се вършат подмени на въоръжение, те се употребяват за образование на личните военни. А при нас няма да се употребяват за това, няма да ги образоваме и няма да са готови. Третото изменничество е въпроса с ускореното привличане на Украйна в НАТО и забравяме, че 2010 година имаше интернационален конгрес, където беше казано, че сигурността на една страна не може да е за сметка на друга страна, уточни той.

Е, с това участие чия сигурност е застрашена?, попита Цветанка Ризова.

Еми на Русия, сподели Ерменков.

За Русия!?, попита Ризова.

Мислим за района, тъй като в случай че това стане, а ние сме гранична страна, ще попаднем в полезранието и са вероятни военни спорове, поправи се той.

Ускореното привличане на Украйна в НАТО води до опасности за България и целия район, разяснява той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР